Da, prin intermediul acestor două cărți îți împărtășesc povestea mea, tehnici, afirmații și metode pe care le poți folosi dacă îți dorești să te vindeci si să-ți creezi viața pe care ți-o dorești.

Întoarce-te la copilul din tine

O carte ce te ghidează spre cea mai frumoasă și sensibilă parte a sufletului tău…copilul din tine. Cu ajutorul metodei prezentate în ea, îți poți contacta foarte ușor copilul din interiorul tău vindecându-l. Făcând acest lucru vei avea încredere în tine, relațiile tale se vor armoniza, vei comunica mult mai bine și vei radia de fericire bucurându-te de viață așa cum făceai când erai copil.

Vezi cu ce te ajută

De ce plâng femeile?

Este o carte care te ghidează pas cu pas pentru a-ți conștientiza și folosi puterea personală cu care tu te-ai născut. Mulți nu suntem conștienți de ea, alții am cedat-o în diverse momente ale vieții. Aici vei găsi tehnici afirmații și exemple menite să te susțină în demersul tău- acela de a fi fericit. Mi-am propus un scop mare…acela de a te ghida să te prețuiești și să-ți dobândești încrederea și stima de sine.

Vezi cu ce te ajută

Ține legătura cu mine

Abonează-te la canalul "De vorbă cu Margo"

Ține legătura cu mine și putem discuta personal întâmplări și provocări în dezvoltarea ta personală.

Uite ce beneficii ai dacă ții legătura cu mine:

  • Ca să-ți amintesc că ești unic și meriți tot ce-i mai bun în viața asta.
  • Ca să-ți explic ( atunci când nu știi ) cum să te găsești pe tine
  • Ca să-ți împărtășesc ultimele experiențe care pot să te inspire și să te motiveze
  • Ca să te fac să zâmbești!