Eu sunt Margo, hai să ne cunoaștem!

Te-ai întrebat vreodată : Cine sunt eu? Ce vreau eu? De ce am venit eu în această viață? Ce-mi doresc cel mai mult de la ea? Eu am făcut-o de multe ori, mai ales în momentele mele grele.

Nu aș putea avea vreodată impresia că am găsit un răspuns definitiv. Pe parcursul acestei conversaţii însă, poate că împreună vom reuşi să ajungem la nişte concluzii constructive.

Nimeni nu deţine răspunsul şi nici soluţia tuturor problemelor, însă o părere în plus nu strică niciodată. Nu sunt doctor, nici psiholog. Ci doar, ca şi tine, un om care îşi caută calea spre lumină.

Iar dacă măcar una dintre părerile mele îţi va fi de ajutor, să știi că atunci eu voi fi puțin mai fericită. Cu voia ta, eu sunt Margo, ghidul tău în găsirea răspunsurilor potrivite. Așadar, hai să ne urăm drum bun!

Cum te pot ajuta

 1. Oferindu-ți diverse tehnici, metode și exemple prin intermediul celor 2 cărți:
  • Îți dorești să scapi de frici, blocaje și programe limitative? – Citește cartea Întoarce-te la copilul din tine și aplică metoda Jocul.
  • Vrei să ai pe cineva care te încurajează, te inspiră, te motivează? – vindecă-ți copilul interior și va fi îngerul tău păzitor.
  • Iți dorești o stimă de sine crescută, o încredere mai mare în forțele proprii?
  • Dorești să-ți conștientizezi și să-ți recapeți puterea personală pentru a-ți crea viața pe care ti-o dorești?- citește De ce plâng femeile și află ce ai de făcut.
 2. Atunci când îți dorești să experimentezi mai mult, te aștept la cursurile mele să ne bucurăm împreună.
 3. Mă voi strădui să te țin la curent prin intermediul blogului și a paginii de FB. cu toate noutățile de care ai nevoie în demersul tău.
 4. Iți ofer spre vizionare emisiuni TV. și filmulețe cu ajutorul cărora să evoluezi așa cum îți dorești.

…de fapt, eu doar te ghidez, Tu ești cel care te ajuți !

În ce cred și care sunt valorile mele

Cred În Dumnezeu , în puterea iubirii și a iertării. Cred în puterea personală a fiecărui om și în capacitatea lui de a se vindeca și a-și crea o viață fericită. Cred în puterea gândului și a cuvântului. Cred că în viață ceea ce dai, aceea primești. ( Legea atracției universale sau legea binelui). Și nu în ultimul rând, cred în mine.

Ce experiență am

In primii ani de carieră, am fost învățătoare. Lucrul cu copiii m-a ajutat să înțeleg mai bine frumusețea noastră interioară. Apoi, am fost un manager de succes, lucrând cu sute de oameni.

Acum sunt scriitor, trainer motivațional, consilier de dezvoltare personală , inforenergetician expert radiestezist ( gr.8) și terapeut bowen nivel master 2. Prin studiile si și experiență mea, am încercat să am o abordare holistică a ceea ce suntem( corp, minte, spirit).

Emisiuni în care am vorbit

În emisiunile “Viața în armonie”- 1 TV. Piatra Neamt la care am participat, m-am străduit să transmit cât mai mult din ceea ce am învățat, experimentat, sau practicat. Te invit să le urmărești.

Povestea mea și cum am ajuns să-ți vorbesc

Mă bucur să te cunosc și să stau de vorbă cu tine. Și pentru că așa e politicos, dă-mi voie să mă prezint: prietenii îmi spun Margo, iar dacă vrei te rog să-mi spui și tu la fel. E mai puțin protocolar, nu crezi? Cine sunt? Un om ca și tine și ca toți ceilalți din jurul nostru. Cu speranțe, dezamăgiri, bucurii și necazuri, realizări si eșecuri… Până aici iți sună cunoscut, nu? Un om, care datorită lecțiilor de viață pe care le-a trăit ( din păcate multe dureroase) a hotărât să caute și să se caute.

Am făcut-o așa cum am putut, căzând, ridicându-mă ,râzând, plângând… dar mergând mereu mai departe. Am făcut-o dorindu-mi mereu să știu: Cine sunt? De ce am venit în această viață? Care este scopul meu pe acest pământ? Cum mă pot ajuta să fiu mai sănătoasă, să fiu mai fericită? Ce aș putea face pentru a scăpa de frici, neîncrederea în propriile forțe cât și de emoțiile negative care, de multe ori îmi blocau viața și evoluția? Mânată de această dorință, am luat decizia de a afla mai multe.

Și astfel a început pentru mine drumul cunoșterii de sine și implicit, al vindecării. In ultimii 15 ani am studiat, citit și experimentat metode și procedee menite să mă ajute în acest demers, atât pe mine cât și pe cei dragi mie. Dorind să am o abordare holistică a ceea ce înseamnă vindecarea ( fizic, emoțional, spiritual), m-am înscris și am absolvit cursuri de specialitate în acest domeniu. Am participat deasemenea la diferite conferinte și seminarii pe aceeași temă toate având ca scop dezvoltarea și aprofundarea cunoștințelor care-mi erau necesare în acest demers al cunoașterii de sine.

Evoluam- însă simțeam mereu că nu e suficient, undeva era mereu un gol. Un moment important din viața mea a fost atunci când am primit în dar de la soțul meu cartea “Poți să-ți vindeci viața „( L. Hay). Era pentru prima dată când cineva îmi explica cât de importantă este iubirea de sine! În acel moment, am știut că aceasta era minunea pe care o căutam de atâta vreme și pe care mi-o doream în viața mea.

Am conștientizat că manifestând iubirea de sine, toate celelalte lucruri se vor armoniza de la sine. Mi-am propus să studiez, să experimentez și să aplic tot ceea ce era legat de acestă temă. Evoluam, dar într-un ritm care nu mă mulțumea. Citeam, studiam, urmăream emisiunele cu această temă, participam la cursuri, conferințe. Stăteam foarte bine la capitolul teorie, însă nu puteam pune în practică tot ceea ce învățasem.

Paradigmele și programele adânc implementate în subconștientul meu, îmi erau cei mai mari dușmani. În acest context, o succesiune de necazuri și evenimente tragice ( pierderea mamei și a fratelui în decurs de o lună) cât și alte schimbări m-au aruncat într-o depresie adâncă. Mi-am dorit de foarte multe ori să mor. Un an de zile aș putea spune că doar am supraviețuit.

Am avut noroc de toate cunoștințele acumulate în cei 15 ani de studii pentru a mă putea ține pe linia de plutire, fără spitale, medicamente sau doctori. Însă nu așa îmi doream eu să-mi trăiesc viața de acum încolo. Voiam să fiu fericită, să râd, să fiu liberă, să visez, să fiu un om întreg! De aceea când am simțit că nu mai pot și nici nu mai vreau să trăiesc așa, am strigat cu voce tare la Dumnezeu.

Tată, simt că am ajuns la capătul puterilor ! Ori mă ajuți să mă vindec, ori mă iei la Tine! Obosită, am pus capul pe perna udă de lacrimi. Pentru prima oară în viața mea, am auzit în ureche o șoaptă: „Întoarce-te la tine, întoarce-te la copilul din tine!” Am sărit din pat, speriată dar în același timp extrem de fericită! In acel moment, am știut sigur că drumul vindecării și al fericirii mele a început!

Cum mă poți contacta

Te invit să mă contactezi dacă ai întrebări, propuneri sau curiozități.

Contact