Da, toate femeile sunt frumoase, indiferent de statură, de vârstă sau clasă socială atunci când îşi realizează şi își manifestă propria măreţie interioară! Aceasta e adevărata frumuseţe a femeii. Puterea interioară cu care a fost hărăzită! Acel spirit de sacrificiu, de dăruire, de iubire necondiţionată de care numai femeia este capabilă! Credeți că exagerez? Păi, haideţi să luăm un exemplu. De pildă, atunci când se căsătoreşte, femeia îşi părăseşte familia, îşi schimbă casa, numele, se mută cu soţul său şi își construieşte un cămin împreună cu el. Rămâne însărcinată, sarcina îi schimbă complet corpul, suportă durerile naşterii, devine responsabilă, în cea mai mare parte a timpului, de îngrijirea şi educarea copiilor. Până şi copiii pe care îi naşte, îi alăptează şi îi creşte poartă numele soţului, şi nu al ei. Până în ziua în care moare, tot ceea ce face este dedicat familiei. Găteşte cu drag, curăţă cu spor, are grijă de copii, merge la serviciu, este un susţinător de nădejde al soţului şi, de multe ori, şi al părinţilor. Este umărul pe care toţi membrii fa­miliei îşi sprijină capul atunci când vor să plângă. În acest timp, trebuie să se preocupe să arate bine, să fie proaspătă, veselă, într-un cuvânt, să se menţină cât mai bine, căci altfel vine concurenţa din urmă, nu?!

Aşadar, cine se sacrifică cu adevărat într-o relaţie? Ei, acum mai spuneţi că exagerez? Eu zic să vă opriţi o secundă şi să vă întoarceţi atenția de la grijile de zi cu zi înspre voi înșivă.

Analizaţi, vă rog, pentru câteva secunde, spusele mele, trecându-le prin filtrul propriilor gânduri şi o să vedeţi că nu am exagerat deloc şi că am dreptate atunci când spun că suntem speciale, că suntem minunate. Numai că noi aşteptăm să ne-o spună mereu alţii.

Nu aşteptaţi confirmări de la ceilalți, dragele mele, fiindcă cei din jur sunt doar o oglindă (uneori chiar deformată!) a propriilor voastre percepţii… Conştientizaţi-vă, manifestaţi-vă valoarea. Şi atunci o vor face şi ceilalţi. Din păcate, avem şi un mare defect, și anume acela că uităm foarte repede de noi înșine. Ne lăsăm atrase în acest vârtej al vieţii, uitând, la un moment dat, să mai privim în interiorul nostru. Şi apoi ne mai întrebăm de ce apar tot felul de situaţii neplăcute în care sufletul nostru plânge… Da, draga mea prietenă, plânge, pentru că, prinsă între atâtea griji, ai uitat de tine, ai uitat să fii femeie!

Află mai multe : https://bookzone.ro/produs/achitei-de-ce-plang-femeile/

Trimite-le si prietenilor tai acest articol:

Îți place ce scriu?

Abonează-te și îți trimit pe email soluții la provocările din dezvoltarea ta personală!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *