De aceea, dragele mele, nu lăsaţi sentimentul de goliciune să vă copleșească inima! Acea stare vine din lipsa de atenţie pe care o manifestaţi față de sufletul vostru. Nu-l mai lăsaţi să „transpire” prin lacrimi.

Aşa că haideţi să vedem de ce plâng femeile? Pentru că le oferă prea mult celorlalţi şi prea puţin lor! Şi nu, nu vă gândiţi că vă îndemn să fiţi egoiste. Femeile, prin însăşi natura lor, au fost create să dăruiască. Ori, cea mai nobilă misiune pe care Divinitatea ne-a încredinţat-o a fost aceea de a dărui viaţă! Ştiu, stă în ființa și în structura noastră harul de a dărui. Numai că, de multe ori, suntem atât de preocupate de această menire, încât uităm să ne dăruim câtuși de puțin şi nouă!

Şi iarăşi ne lăsăm sufletul pradă suferinţei, iar acesta va începe să transpire prin lacrimi! Și totuși, de ce plâng femeile? Poate pentru că au uitat să-şi dăruiască câte ceva şi lor personal. Şi chiar dacă uneori sunt nevoite să-şi aducă aminte, o fac doar „ca să le placă celorlalţi”. Iarăşi o abordare care ne aduce suferinţă!

Află mai multe : https://bookzone.ro/produs/achitei-de-ce-plang-femeile/

Trimite-le si prietenilor tai acest articol:

Îți place ce scriu?

Abonează-te și îți trimit pe email soluții la provocările din dezvoltarea ta personală!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *